Rekrykoulutuksen kautta mehutehtaalle

Dagsfood Oy on aloittamassa mehujen ja marjakeittojen tuotantoa Dagsmarkissa Kristiinankaupungissa. Yritys järjesti yhdessä TE-toimiston ja TEAKin kanssa rekrytointikoulutuksen, jonka kautta kolme työntekijää työllistyi.

Koulutuksen aikana käytiin läpi mm. reseptiikkaa, tuotantoprosessia, laatuasioita sekä laitteiden hallintaa. Opiskeltavana on mm. uudenlainen pakkauskone.

Sekä Maria Haglundilla että Tero Mäkelällä on aikaisempaakin työkokemusta elintarvikealalta, joten työpaikka kiinnosti kovasti.

– Paljon on kuitenkin opiskeltavaa, sillä mehun teko on omanlaisensa prosessi, Maria ja Tero huomauttavat.

Roland Wicklènillä puolestaan on kokemusta teollisuustöistä, mutta elintarvikeala oli uutta.

– Opiskelu on keskittynyt erityisesti koneiden käyttöön.

Dagsfood on Riitan Herkun yhtiö ja tuotteet myydään Riitan Herkun tuotenimellä.

Rekrykoulutus oli 40 päivän mittainen ja siihen sisältyi mm. ensiapu-, työturvallisuus- ja trukkikorttikoulutukset. Koulutus oli erittäin suosittu, sillä siihen oli 90 hakijaa.

Tero Mäkelä esittelee Riitan Herkun uudenlaista tyrnimehupakkausta.

Tero Mäkelä esittelee Riitan Herkun uudenlaista tyrnimehupakkausta.

Roland Wicklén tarkistaa mehujen pakkauskonetta.

Roland Wicklén tarkistaa mehujen pakkauskonetta.

Jaa Facebookissa

Kommentoi kirjoitusta