Koulutuksen tiedot

Koulutuksen nimi: Vaatetusalan koulutus, Turku

Koulutusala: Vaatetus

Aloituspäivä: 09.08.2017

Laajuus: 1,5 vuotta monimuotokoulutuksena

Koulutuspaikka tai tila: Itäinen rantakatu 60

Paikkakunta: Turku

Kouluttaja: Niina Viljanen

Hakupäivä: 06.06.2017

Lisätiedot:

TEAK järjestää Turussa vaatetusalan ammattitutkintoon valmistavan koulutuksen. Koulutuksen aikana voit kehittää taitojasi vaatteiden suunnittelussa, kaavoituksessa, leikkaamisessa ja ompelussa.

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Koulutuksen pääpaino on erilaisten vaatteiden valmistamisessa (suunnittelu, kaavoitus, leikkuu, ompelu ja viimeistys). Koulutuksessa keskitytään myös mm. erilaisiin materiaaleihin ja erityistekniikoihin. Opetus perustuu ”tekemällä oppimiseen”. Teorian osuus, esim. suunnittelu, kaavoitus ja työsuunnitelmat, on vähäisempää, mutta se tukee tekemistä.

Tavoitteena on suorittaa vaatetusalan ammattitutkinto koulutuksen aikana.

Opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa yrittäjyysopinnot koulutuksen jälkeen.

 

AIKATAULU

Koulutus alkaa 9.8.2017 ja kestää 1,5 vuotta. Koulutuksen lähipäivät ovat kahtena päivänä viikossa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9 – 13. Koulutus on monimuotoista eli se sisältää lähiopiskelun lisäksi myös etäopiskelua. Koulutus on sivutoimista  ja ei siten vaikuta opiskelijan saamiin etuuksiin, koska kokonaiskoulutusaika on 24 oppituntia/vko, näin ollen se soveltuu myös työssäkäyville.

Koulutus järjestetään Itäinen rantakatu 60:ssä. Koulutusmaksu on 100 €, joka sisältää opetuksen lisäksi perustarvikkeet. Opettajana toimii vaatetusalan ammatinopettaja Niina Viljanen.

Aikaisempaa koulutusta ja työkokemusta alalta ei vaadita, perusompelutaidot, harrastaneisuus ja kiinnostus omien taitojen kehittämiseen riittävät koulutukseen hakeutumiseen.

Haku 6.6.2017 mennessä.
Jari Viitasalo
P. 050 3948 826 tai
jari.viitasalo@teakoy.fi

Kiinnostuitko? Pyydä lisätietoja tästä