Koulutuksen tiedot

Koulutuksen nimi: Sisustusalan koulutus, Tampere

Koulutusala: Sisustus

Aloituspäivä: 08.08.2017

Laajuus: 1,5 vuotta monimuotokoulutuksena

Koulutuspaikka tai tila: Kuokkamaantie 2

Paikkakunta: Tampere

Kouluttaja: Saija Vilhula

Hakupäivä: 06.06.2017

Lisätiedot:

TEAK järjestää Tampereella sisustusalan ammattitutkintoon valmistavan koulutuksen. Koulutuksen aikana kehität taitojasi kodin tekstiilien ja verhoiltavien tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa muu sisustus huomioiden.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Koulutuksen pääpaino on ommeltavien sisustustekstiilien valmistaminen (suunnittelu, kaavoitus, ompelu ja viimeistys) kuten irtopäälliset, verhot, torkkupeitteet ja koristetyynyt. Lisäksi on verhoilujakso, jonka aikana verhoillaan erilaisia jalka- ja ompeluraheja. Opetus perustuu ”tekemällä oppimiseen”. Teorian osuus esim. suunnittelu, kaavoitus ja työsuunnitelmat, on vähäisempää, mutta se tukee tekemistä.

Koulutukseen sisältyy myös sisustussuunnittelun ja stailauksen osiot.

Opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa yrittäjyysopinnot koulutuksen jälkeen.

 

KOULUTUKSEN TAVOITE

Tavoitteena on suorittaa sisustusalan amattitutkinto koulutuksen aikana. Tutkinto koostuu seuraavista osista näyttötutkinnon perusteiden mukaan:

- Sisustaminen tekstiilituotteilla
- Näyttely- tai esittelytilan rakentaminen (stailaus)
- Erikoistuotteiden valmistus (vaatetusalan at)

 

KOULUTUSAIKA

Koulutus alkaa 8.8.2017 ja kestää 1,5 vuotta.

Koulutuksen lähipäivät ovat kahtena iltana (klo 17-21) viikossa, tiistaisin ja torstaisin henkilökohtaisen opiskeluohjelman mukaan. Koulutus on monimuotoista eli se sisältää lähiopiskelun lisäksi etäopiskelua. Koulutus  on sivutoimista ja ei siten vaikuta opiskelijan saamiin etuuksiin, koska kokonaiskoulutusaika on 24 oppituntia/vko, näin ollen se soveltuu myös työssäkäyville.

Koulutus järjestetään Kuokkamaantie 2:ssa. Koulutusmaksu 100 € joka sisältää opetuksen lisäksi perustarvikkeet. Vastuukouluttajana toimii Saija Vilhula.

Aikaisempaa koulutusta ja työkokemusta alalta ei vaadita, perusompelutaidot ja kiinnostus sisustamiseen riittävät koulutukseen hakeutumiseen.

Haku 6.6.2017 mennessä.

Jari Viitasalo
P. 050 3948 826 tai
jari.viitasalo@teakoy.fi

Kiinnostuitko? Pyydä lisätietoja tästä