TEAK ja YuMi -robotti alihankintamessuilla Tampereella

TEAK esittelee alihankintamessuilla uutta kaksikätistä YuMi -robottiaan, joka otettiin käyttöön ensimmäisenä oppilaitoksena Suomessa. Meidät löydät osastolta C1150. Käy tutustumassa!

YuMi mahdollistaa robotiikan hyväksikäytön aivan uudenlaisiin tehtäviin. YuMi on ystävällinen kaksikätinen robotti ja sen ääressä on turvallista työskennellä. Työtä YuMi tekee yhdessä ihmisen kanssa mm.  kokoonpano- ja asennustehtävissä. Robottia ei tarvitse sulkea häkkiin. Sen ohjelmointi on helppoa joko kädestä pitäen tai Robot Studion avulla.

TEAK on maan johtava robotiikan kouluttaja. Olemme toimineet aktiivisesti robotiikassa yli 25 vuotta ja tehneet yhteistyötä yritysten kanssa alusta saakka. Olemme suunnitelleet yrityksiin mm. robotisointeja kappaleiden hiontaan ja CNC-koneen toimintaan liittyen.

TEAKin robotiikan koulutukset ja niiden kehittäminen ovat jatkuvaa toimintaa. Meillä on tämän päivän tieto siitä mitä osaamista yritykset vaativat robotiikan työntekijöiltä. Toiminta on luonut myös hyvät suhteet robottitoimittajiin ja näin saamme uusimman tiedon suoraan toimittajilta.

Jaa Facebookissa

Kommentoi kirjoitusta